2022

Bourgogne Hautes Côtes de Nuits 2022

Et mesterværk af Bourgogne Pinor Noir:
Domaine Legou-Delin, et produkt af passionen fra to erfarne vinmænd, er kendt for sin kompromisløse tilgang til kvalitet.

249,00 kr. 0,75

Forkæl dine sanser med en Bourgogne Hautes Côtes de Nuits 2022 fra Domaine Legou-Delin!

En symfoni af røde bær i et glas:

Denne Pinot Noir fra Bourgogne forfører med sin dybe rubinrøde farve og glimtende reflekser. Næsen mødes af en uimodståelig duft af friske røde bær, der harmonerer perfekt med den velafbalancerede syre og bløde tanniner.Fadlagringen i egetræsfade giver vinen en ekstra dimension af dybde og elegance.

Et mesterværk af Bourgogne:

Domaine Legou-Delin, et produkt af passionen fra to erfarne vinmænd, er kendt for sin kompromisløse tilgang til kvalitet.Denne 2022 Hautes Côtes de Nuits er intet mindre end et mesterværk, der repræsenterer det bedste fra Bourgogne.

En vinoplevelse for enhver lejlighed:

Uanset om du nyder den alene eller deler den med gode venner, er denne Bourgogne perfekt til enhver lejlighed. Den passer glimrende til et romantisk måltid, en hyggelig aften med familien eller en festlig sammenkomst.

Lad dig friste af den uforglemmelige smag af Bourgogne!

Bestil din flaske Domaine Legou-Delin Bourgogne Hautes Côtes de Nuits 2022 i dag og forkæl dig selv med en vinoplevelse ud over det sædvanlige.

Bonus: Vinen kan gemmes i op til 7 år, så du kan nyde den på sit højdepunkt eller dele den med specielle mennesker i fremtiden.