Personen bag Tsuga, ‘Kim Leonhard’

Jeg startede Tsuga i marts 2021, da jeg altid har været stor beundre af at få en oplevelse udover det sædvanlige når man bliver præsenteret for et glas vin. Det satte gang i mine tanker om at importere vine hvor jeg selv er helt tæt på producenterne så jeg bedst muligt kan give den mest autentiske oplevelse. Derudover er jeg stor tilhænger af at invitere mine producenter til Danmark for at afholde smagninger, så også man også har muligheden for at møde personerne bag vinene.

 

Passion

Jeg har altid haft stor passion for god mad og vin. Det hele startede da jeg var 15 år og arbejdede i køkkenet på den Amerikanske ambassade. Der fik jeg øjnene op for mad og vin, og det var med til at kickstarte mine interesser.

billede_mig

Starten på rejsen

Tsuga's historie & tidslinje

Location

Startede rejsen

I marts 2021 startede Kim Leonhard Tsuga og begyndte at importere vine primært fra Frankrig (Provence) & Italien (Abruzzo)

2021

Location

Udvidet sortiment & samarbejde

I Januar 2022 indgik Tsuga et samarbejde og udvidede sit sortiment med produkter fra Luca Costa som har vinhuse i Toscana, Piemonte, Sydtyrol & Champagne.

2022

Location
blank

Bella Rosato

I April 2022 lanceret Tsuga i fællesskab med Luca Costa sin helt egen Rosé lavet på Sangiovese opkaldt efter Kim Leonhard's datter Bella.

2022

Location
blank

HOXXOH

I december 2022 lanceret Tsuga samarbejdet med HOXXOH Champagne, med en ekslusive aftale som eneste importør i Danmark.

2022